GET IN TOUCH

Still have questions? Contact us using the form.
We’ll get back to you as soon as possible!

You can find our company profiles below and contact us directly as well.

duuri oy

Duuri Oy:llä on yli 40 vuoden asiantuntemus rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteiden valmistuttajana. Duurin tunnetuin brändi on sisustuslistatuotteita kantava Dione.

Dione-sisustuslistat valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista ja niitä on saatavilla laaja väriskaala moneen eri käyttötarkoitukseen. Dione-listojen jälleenmyyjiä ovat hyvin varustellut rautakaupat kautta maan.

DuuriPro -valikoima tarjoaa korkealaatuiset tuotteet ammattilaiskäyttöön. DuuriPro -tuotteita ovat mm. julkisen tilan listoitukset, lattia- ja seinäluukut, peitelevyt, törmäyssuojat, pilarinkaulukset, tukikahvat ja -kaiteet sekä lattiatunnisteet.

Osoite

Tapulikaupungintie 35
00750 Helsinki
www.duuri.fi

puhelin

scanmikael oy

Scanmikaelilla on yli 15 vuoden kokemus luotettavasta työstä lasiseinien ja siirtoseinien suunnittelijana, valmistajana ja toteuttajana.

Scanmikaelin oma lasiseinäjärjestelmä on suomalaista suunnittelua ja muotoilua. Monipuoliset seinäjärjestelmät soveltuvat kattavasti eri käyttötarpeisiin- ja kohteisiin, niin toimistoihin kuin julkisiin ja yksityisiin tiloihin.

Osoite

Kartanontie 53
28430 Pori
www.scanmikael.com

puhelin

Pohjanmaan rakennuspelti oy (PRP)

PRP on erikoistunut rakentamisessa käytettäviin tuotteisiin, joissa materiaaleina ovat teräs, alumiini tai lasi.

PRP:n valikoima kattaa julkisivu-urakoinnit, katto- ja seinäprofiilit, mittatilaus- ja peltilistat, terassirungot ja -lasitukset, kokolasikaide ja rst-kaiteet, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja erikoislasitukset.

Osoite

Kisällintie 8
60100 Seinäjoki
www.prp.fi

puhelin