KULUTTAJAMYYNTI

On kyseessä sitten kattoremontti, terassilasituksen suunnittelu, lasiseinä kylpytiloihin tai uusi pyöräkatos – löytyvät kokonaisratkaisut kätevästi yhdellä ovenavauksella.

KATTOREMONTIT
PRP toteuttaa niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Katon vaihto on tehty sinulle helpoksi. Pyydä meidät käymään, niin teemme katon kuntoarvion, kartoituksen ja kerromme ideoita kattoremonttisi toteutukseen. Tämän jälkeen saat tarjouksen sekä aikataulun kattoremontin toteutuksesta.
Kohde: Yksityiskoti, Seinäjoki
Toteuttaja: PRP
TERASSILASITUKSET
PRP Terassilasitus tarjoaa luovia näyttäviä tilaratkaisuja ja terassia voi käyttää ympäri vuoden eri tarkoituksiin. Kotisi saa uutta viihtyvyyttä, tyylikkyyttä ja samalla rakennuksesi arvo nousee. Nauti pitkä kesä ja pyydä tarjous laadukkaasta terassilasituksesta.
Kohde: Yksityiskoti, Seinäjoki
Toteuttaja: PRP
LASI- JA ALUMIINIKAITEET
Tyylikkäässä ja näyttävässä täyslasikaiteessa ei ole pystytolppia. Lasin päälle tai kylkeen tulee ruostumattomasta teräksestä tai puusta valmistettu käsijohde. Täyslasikaiteet sopivat moniin kohteisiin, esimerkiksi liikekeskuksiin, toimistoihin ja omakotitaloihin. Kaiteet tehdään mittatilaustyönä kohteen vaatimuksia vastaaviksi.
Kohde: Yksityiskoti, Seinäjoki
Toteuttaja: PRP

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP)

KULUTTAJAMYYNTI

Kisällintie 8
60100 Seinäjoki
p. 06 429 1600 / 050 400 9057
myynti@prp.fi
www.prp.fi