KATTOREMONTIT

Meidän kauttamme saat kaiken tarvitsemasi purkutöistä valmiiksi asennettuun kattoon sedevesijärjestelmineen ja kattoturvatuotteineen. Me emme tee kattoremontteja mahdollisimman nopeasti vaan pyrimme aina kestävään ja laadukkaaseen lopputulokseen, joka palvelee asunnon omistajan tarpeita.

Kattoturvatuotteet

Kohde: Yksityiskoti, Seinäjoki
Lisätietoja: PRP

Kattosilta takaa turvallisen liikkumisen katolla. Se kiinnitetään katteeseen jaloilla, jotka on mahdollista
asentaa jopa 45 asteen kattokaltevuuteen. PRP käyttää kaikissa kiinnikkeissä materiaalina 2,5 mm vahvaa kuumasinkitettyä terästä. Tuotteita saa suoraan varastosta sinkittynä ja polttomaalattuna. Maalipinta lisää korroosiosuojaa; värin voi valita Rautaruukin värikartasta. Kattosiltakiinnikkeet ovat VTT:n testaamia, ja ne täyttävät RT 85-10708:n vaatimukset.

 

Peltikatot

Kohde: Yksityiskoti, Seinäjoki
Toteuttaja: PRP

Meiltä löydät tyylikkäät teräksiset katto- ja seinäratkaisut tyylisi, mittojesi ja väriesi mukaan. Käytössämme ovat alan parhaat tuotteet, joihin on tehty tarvittavat laatu- ja kestävyystestaukset. Tästä kertoo tuotteille myöntämämme 20 vuoden takuu.

Sadevesijärjestelmät

Toteuttaja: PRP

Sadevesijärjestelmä johtaa katolta valuvat sade- ja sulamisvedet pois katolta. PRP:n sadevesijärjestelmät valmistetaan molemmin puolin pinnoitetusta teräksestä. Pinnoitteen nimellispaksuus on 50 μm, mikä takaa pitkän kestävyyden. Pinnoitteen esteettinen kestävyys on jopa 30 vuotta. Valitse tyylisi mukaan kanttinen tai puolipyöreä. Sadevesijärjestelmiin on saatavana runsaasti eri värivaihtoehtoja.

Piipunpellit ja -hatut

Toteuttaja: PRP

Suojaa piippusi sään vaihteluilta ja kohenna rakennuksesi ulkonäköä.  Piipunhattu suojaa lumelta ja vedeltä, parantaa vetoa ja pidentää piipun käyttöikää. PRP:tä piipunhatut ja piipunpellit niin omakotitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisten tilojen rakentamiseen.

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP)

KULUTTAJAMYYNTI

Kisällintie 8
60100 Seinäjoki
p. 06 429 1600 / 050 400 9057
myynti@prp.fi
www.prp.fi