KAUPPAKESKUKSET

Siirtolasiseinät, lasikaiteet, palolasiseinät

Scanmikaelin kauppakeskuskonsepti mahdollistaa joustavan liiketilojen rakentamisen. Liiketilat saadaan ulkonäöltään yhtenäisiksi ja muotoilultaan moderneiksi kokonaisuuksiksi, joiden turvallisuus on huippuluokkaa.  Patentoitu salparakenne yhdessä Abloy:n turvalukituksen kanssa suojaa liiketilaa epätoivotuilta käynneiltä. Tarvittaessa elementit voidaan varustaa murtosuojaluokan mukaisilla turvalaseilla ja lukituksella (P4A-P6B).
Tiloissa voidaan yhdistää rullakalterit, kiinteät ja siirrettävät lasiseinät yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi.

Kauppakeskus Kaari, Helsinki

Tuote: Siirtolasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti mahdollistaa liiketilojen joustavan liiketilarakentamisen. Liiketilat saadaan ulkonäöltään yhtenäisiksi ja muotoilultaan moderneiksi kokonaisuuksiksi, joiden turvallisuus on huippuluokkaa. Järjestelmällä voidaan liiketiloja toteuttaa P4A ja P6B lasirakenteilla.

Kauppakeskus Ainoa, Espoo

Tuote: Siirtolasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikael -kauppakeskuskonseptilla liiketilan muoto ei rajoitu suoriin elementteihin, kehittämämme työmenetelmä mahdollistaa profiilien ja kiskoston kaarevat muodot tilan ehtojen mukaisesti. Liiketilat saadaan ulkonäöltään yhtenäisiksi ja muotoilultaan moderneiksi kokonaisuuksiksi.

Kauppakeskus Forum, Helsinki

Tuote: Siirtolasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti antaa käyttäjälle mahdollisuuden liiketilojen muokkaamiseen. Seinälinjoja voidaan siirtää, ovia ja avattavia kokonaisuuksia muokata vuokralaisen vaihtuessa.

Kauppakeskus Kista Galleria, Tukholma

Tuote: Siirtolasiseinä
Toteuttaja: Scanmikael Oy

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti on kansainvälisesti tunnustettu, seinäjärjestelmät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä. Liiketilan tiedot on tallennettu tietokantaamme ja muutokset ovat helppo tehdä myöhemmin kun tarkat järjestelmätiedot mittoineen on tallessa.

Kauppakeskus Skrapan, Södermalm, Ruotsi

Tuote: Siirtolasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikael -kauppakeskuskonseptissa avattaviin lasiseiniin voidaan yhdistää samalla ulkonäöllä olevia ovia ja kiinteitä osia. Konseptissa profiilit voidaan maalata, lasiin voidaan lisätä kuvia, logoja ja umpiosia. Elementit voidaan varustaa myös sähkölaseilla.

Kauppakeskus Ruoholahti, Helsinki

Tuote: Siirtolasiseinät ja lasikaiteet
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti viimeistelee liiketilan turvalliseksi käyttäjilleen, järjestelmä on suunniteltu säädettäväksi ja elementit on valmistettu niin, etteivät ne voi irrota tai kaatua. Lasit kiinnittyvät profiileihin läpikiinnityksellä.  Laseina käytämme aina turvalasia, joko karkaistua tai karkaistua ja laminoitua.