KOULUT

Äänieristysseinät, palolasiseinät, lasikaiteet

Scanmikaelin siirtolasiseinät voidaan varustaa tiivisteillä ja akustiikkakalvolaseilla, jolloin voidaan saavuttaa ääneneristysarvo Rw 34 dB ja kiinteillä lasiseinillä päästään luokkaan RW 28-40dB. Tuotteet on VTT testattu ja yhdistettävissä muiden Scanmikaelin tuoteperheiden kanssa laajemmaksi kokonaisuudeksi. Tuote mahdollistaa tilojen monikäyttöisyyden ja se suunnitellaan aina tilan ehtojen mukaisesti.

Design School, Helsinki

Tuote: Äänieristysseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikael Office -tuoteperhe kattaa käyttäjien kovimmatkin äänieristysvaatimukset, samalla säilyttäen kokolasisen ulkonäön. Yksinkertaisella lasituksella päästään RW 28 dB tasoon ja tuplalasiseinänä RW 40 dB tasoon kiinteiden ja liukuovien yhdistelmänä.

Urjalan koulu

Tuote: Lasikaiteet
Valmistaja: Scanmikael Oy

Tyylikkäällä kokolasikaiteella saa näyttävät pystytolpattomat lasikaiteet sisä- ja ulkokäyttöön. Kaideprofiili voidaan asentaa pohja- tai kylkikiinnityksellä. Kaide sopii käytettäväksi taso- tai porraskaiteeksi yksityisiin ja julkisiin kohteisiin. Eri kiinnitystavoista löytyy testausraportit.

HAMK, Espoo

Tuote: Äänieristyslasiseinät
Toteuttaja: Scanmikael Oy

Siirrettävät, toimistokäyttöön suunnitellut seinämme voidaan kokonaan siirtää varastoon ja yhdistää tai erottaa tiloja käyttötarpeen mukaan. Järjestelmissä on saatavilla normaalit ovivarusteet, kuten Abloy-lukitus, ovipumput ja hätäpoistumistiepainikkeet.