TERVEYDENHUOLLON KOHTEET

Siirtolasiseinät, sähköllä tummuvat lasiseinät, toimistolasiseinät, äänieristysseinät, palolasiseinät

Scanmikaelin lasiseinäjärjestelmät on kehitetty kokonaisvaltaiseen lasitilanjakamiseen. Terveydenhuollon kohteisiin soveltuvia tuotteitamme ovat siirtolasiseinät, sähköllä tummuvat lasiseinät, toimistolasiseinät, äänieristysseinät ja palolasiseinät.

Caps Clinic Australia

Materiaali: siirtolasiseinä
Lisätietoja: Scanmikael

Jaettavan tilan mukaan taivutettu kiskosto yhdessä patentoidun salparakenteen kanssa takaa helpon käytettävyyden ja mahdollistaa suurienkin elementtien helpon siirrettävyyden. Siirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristys- ja murtosuojavarustuksella.

Apteekkariliitto

Tuote: toimistolasiseinä
Toteuttaja: Scanmikael

Scanmikaelin toimistolasiseinät mahdollistavat rauhallisen työskentely-ympäristön. Järjestelmä mahdollistaa liuku-ja saranaovet, sekä monipuoliset lukitus ja kulunvalvontamahdollisuudet. Järjestelmän etuina on hyvän äänieristyksen lisäksi muunneltavuus ja monimuotoiset tilaratkaisut.

Malmin sairaala, Helsinki

Tuote: kaareva lasiseinä
Toteuttaja: Scanmikael

Scanmikaelin kehittämä alumiiniprofiilien taivutusmenetelmä mahdollistaa kiskojen ja profiilien taivuttamisen luonnolliselle kaarelle. Kaarevat kiskostot mahdollistavat helpon siirrettävyyden ja lasiseinä järjestelmänä tukee ympäröivien rakenteiden muotoja.

Kouvolan hoitokoti

Tuote: äänieristysseinä
Toteuttaja: Scanmikael Oy

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Kattava äänieristystuotepaletti tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön yrityksenne käyttöön. Seinien pintalevyt voi olla aitopuuviilu, laminaatti, melamiini, maalattu MDF , tekstiilipinta ja tussitaulut/bulletinboard. Levyyn voidaan tehdä myös akustiikkaurituksia.

Sairaala, Puola

Tuote: palolasielementit ja ovet
Toteuttaja: Scanmikael

Scanmikaelin valikoimasta myös palolasi- ja palo-ovet, EI15-EI120. Edustamme testattua Alufire -järjestelmää, jossa moderni ulkonäkö yhdistyy kokolasisuuteen ja turvalliseen tuoteympäristöön.