TOIMISTOT

Äänieristysseinät

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Kattava äänieristystuotepaletti tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön. Scanmikael-äänieristyslasiseinät ovat saatavana 28-43 dB Rw-luokissa. Tuotteet ovat VTT-testattuja.

Nesteen pääkonttori, Porvoo

Tuote: Äänieristysseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Korkea ilmaääneneristystaso tarjoaa toimivan ja modernin työympäristön yrityksenne käyttöön.

Eteläranta 10, Helsinki

Tuote: Äänieristyslasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Kiinteät toimistoelementit yhdessä liuku-ja saranaovien kanssa mahdollistavat modernin toimistorakentamisen yhdessä korkean äänieristyksen kanssa. SCM office -seinät ovat mahdollista saada RW 28 dB rakenteena yksinkertaisella lasituksella ja RW 40 dB rakenteena tuplalasituksella.

Merikortteli, Helsinki

Tuote: Äänieristyslasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Lasielementi voidaan varustaa koristeristikoilla ja lasiin voidaan lisätä logoja, teemoja tai kuvia. Myös sähköllä tummuvat lasit voidaan asentaa elementteihin. SCM office -seinät ovat mahdollista saada RW 28 dB rakenteena yksinkertaisella lasituksella ja RW 40 dB rakenteena tuplalasituksella.

Toimistotalo Datacity, Turku

Tuote: Äänieristyslasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Yksinkertaisella akustiikkakalvolasilla varustettu pystyraamiton, itsekantava toimistolasiseinäjärjestelmä.
Liuku- tai saranaovella. Äänieristys 28-32dB Rw.
Tuotteesta saatavilla myös tuplarakenteinen lasiseinä liukuovella.
Äänieristys 40dB Rw.

Avara Space, Australia

Tuote: Äänieristyslasiseinä
Valmistaja: Scanmikael Oy

Lasi osana tilanhallintaa mahdollistaa luonnonvalon käytön sisätiloissa. Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Kattava äänieristystuotepaletti tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön.

Sharp Office, UK

Tuote: Äänieristyslasiseinä
Lisätietoja: Scanmikael Oy

Kokonaan avattavat toimistolasiseinät mahdollistavat tilojen monimuotoisen käytön ja tilojen jaon pienempiin osakokonaisuuksiin. Kattava äänieristystuotepaletti RW 34 dB tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön myös kokonaan avattaviin ratkaisuihin.

Toimistotilat, Puola

Tuote: palolasielementit ja ovet
Toteuttaja: Scanmikael

Scanmikaelin valikoimasta myös palolasi- ja palo-ovet, EI15-EI120. Edustamme testattua Alufire -järjestelmää, jossa moderni ulkonäkö yhdistyy kokolasisuuteen ja turvalliseen tuoteympäristöön.