TUKKUKAUPPA

 

Dione-sisustuslistoja valmistaa Duuri Oy. Yhtiö on ollut sisustuksen viimeistelytuotteiden edelläkävijä jo yli 40 vuoden ajan ja on tänä päivänä alansa johtava toimija Pohjois-Euroopassa.

DuuriPro -tuotteet on suunniteltu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Valkoimastamme löytyvät monipuoliset vaihtoehdot kulutuksen kestoa vaativiin julkisen tilan ratkaisuihin.

 

SISUSTUSLISTAT

Meillä on jo yli 40 vuoden asiantuntemus sisustuksen viimeistelytuotteiden valmistuttajana. Valikoimastamme löytyy lattialistoja laaja skaala moneen eri käyttötarkoitukseen sekä julkisiin tiloihin että koteihin.

Tuote: Kulmasuojalistat, askelkulmalistat, saumalistat, eritasolistat, laattalistat, jalkalistat
Kohde: Yksityiskoti, Sipoo
Valmistaja: Duuri Oy

LATTIATUNNISTEET

Kulunohjauslistat ja pyöreät lattiatunnisteet mahdollistavat turvallisen kulun näkörajoitteisille mm. rautatie- ja metroasemilla, lentokentillä ja kauppakeskuksissa.

Tuote: Kulunohjauslistat ja lattiatunnisteet
Kohde: Matka- ja liikekeskus Dixi, Vantaa
Toteuttaja: Duuri Oy

TARKASTUSLUUKUT JA PEITELEVYT

Toimitamme kohteeseenne tarkastusluukut seiniin sekä sisäkattoihin. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman ympäristöön sulautuvia lattialuukkuja, jotka mahdollistavat nopean ja turvallisen pääsyn maanalaisiin huoltotiloihin.

Tuote: Tarkastusluukut kattoon ja seiniin
Kohde: Kahden kerrostaloyhtiön linjasaneeraus, Helsinki
Toteuttaja: Duuri Oy

TUKIKAITEET

DuuriPro -vinyylikaiteet ovat helposti puhdistettavia ja bakteerisuojattuja. Vinyylipintaiset suojaustuotteet ovat kestäviä kovan käytön tiloihin, kuten sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja hotelleihin. Niitä käytetään yleisesti myös palvelutaloissa ja toimistotiloissa. Tuotteet ovat iskunkestäviä ja auttavat säilyttämään kiinteistöjen sisäpinnat pitkään uudenveroisina.

Tuote: Taittuva tukikahva
Lisätietoja: Duuri Oy

Duuri Oy

TUKKUKAUPPA

Tapulikaupungintie 35
00750 Helsinki
p. 09 351 050
duuri@duuri.fi
www.duuri.fi