URA MEILLÄ

Duuri Group on vakaasti kasvava kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut rakentamisessa käytettäviin tuotteisiin, joissa materiaaleina ovat teräs, alumiini tai lasi. Duuri Group tarjoaa näköalapaikan, jossa pääset mukaan seuraamaan ja toteuttamaan tulevaisuuden rakennuskohteita.

Duuri Group on suomalainen perheyhtiö, jolla on yli 40 vuoden asiantuntemus erilaisissa rakennus- ja remonttikohteissa toimimisesta. Kotimaisessa omistuksessa olevaan kansainväliseen Duuri-konserniin kuuluu Duuri Oy:n lisäksi Pohjanmaan rakennuspelti Oy (PRP) ja Scanmikael Oy. Duuri Oy valmistuttaa sisustuksen viimeistelytuotteita, ja sen tunnetuin brändi on sisustuslistatuotteisiin erikoistunut Dione. DuuriPro-valikoima tarjoaa korkealaatuiset tuotteet ammattilaiskäyttöön.

Duurin asiakkaita ovat mm. rautakaupat ja rakennusliikkeet. PRP:n valikoima kattaa julkisivuratkaisut, kuten katto- ja seinäprofiilit ja terassirungot ja -lasitukset. Scanmikael tarjoaa lasiseinäjärjestelmiä sairaaloihin, kauppakeskuksiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Konsernin liikevaihto on yli 25 miljoonaa euroa ja se työllistää 105 henkeä. Konserni toimii Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

 

DUURI GROUP

KONSERNIN PÄÄKONTTORI

Tapulikaupungintie 35, 00750 Helsinki
p. 09 351 050 | duuri(at)duuri.fi