Olemme Green Building Council Finlandin jäsen

Duuri Groupille jäsenyys Green Building Council Finlandissa tarjoaa näköalapaikan, josta käsin voimme olla entistä vahvemmin mukana kehittämässä alamme kestäviä ja energiatehokkaita käytäntöjä.

Duuri Group on mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuutta

Duuri Group ja tytäryhtiöt Duuri Oy, Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP) ja Scanmikael Oy valmistavat, jalostavat, suunnittelevat ja asentavat laadukasta rakennettua ympäristöä vaikuttavista julkisivuista monikäyttöisten ja muunneltavien tilanjakajien kautta aina rakentamisen ja remontoinnin viimeisteleviin listoihin ja luukkuihin.

Konsernimme arvoissa korostuvat kestävä laatu ja vastuullinen tuotanto sekä kiertotalouden tukeminen ja energiatehokkuus kaikissa prosesseissamme. Siksi Green Building Council Finlandin (FIGBC) jäsenyys on Duuri Groupille luonnollinen osa toiminnan jatkuvaa kehittämistä tavoitteiden suuntaisesti.

FIGBC on Duuri Groupille näköalapaikka ja yhteistyöfoorumi

Green Building Council Finland on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin rakennetun ympäristön kehittämisen yhteistyöverkosto. Sen keskeisimmät tehtävät liittyvät rakennetun ympäristön kestävän kehityksen käytäntöjen ja ympäristöluokitusten edistämiseen, energiatehokkuuden edistämiseen ja kansalliseen ja kansainvälisen aktiivisen vuoropuhelun tukemiseen sekä tiedon ja osaamisen jakamiseen kiinteistö- ja rakennusalalla.

Meille jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden osallistua entistä vahvemmin alamme kestävien ja energiatehokkaiden käytäntöjen kehitystyöhön. Samalla verkoston jäsenyys on tilaisuus vankistaa omaa kilpailukykyämme ja kasvattaa osaamistamme jatkuvasti parhaan kotimaisen ja kansainvälisen tiedon pohjalta.

Green Building Council Finland kuuluu maailmanlaajuiseen World Green Building Council -verkostoon. Sen noin 70 kansallisen jäsenyhdistyksen yhteisenä tavoitteena on edistää kestävän kehityksen mukaisia käytäntöjä kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Green Building Council Finland kokoaa kestävän kehityksen osaamista Suomessa ja edustaa jäseniään kotimaassa ja kansainvälisesti. Toiminta ulottuu koko rakennettuun ympäristöön ja sen elinkaareen.