Vakaata kasvua pohjoismaisella osaamisella

Duuri Group Oy on pohjoismainen perheyritys, johon kuuluvat Duuri Oy, Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP) ja Scanmikael Oy. Keskeiset liiketoiminta-alueemme ovat

  • rakentamisen ja sisustuksen viimeistelytuotteet
  • ohutlevyjalostus
  • julkisivurakentaminen
  • muuntojoustavat tilanjakoratkaisut lasista, alumiinista ja puusta.

Duuri Group on vakavarainen kansainvälinen yritys, jonka korkea omavaraisuus tarjoaa erinomaiset edellytykset toiminnan kehittämiselle. Omistajapolitiikka on aktiivista ja kehittävää.

Konsernin liikevaihto on vuositasolla noin 25 miljoonaa euroa ja katseemme on kannattavassa ja kestävässä kasvussa.

Tulevien viiden vuoden aikana pyrimme kasvattamaan liikevaihtoa mm. 

  • vahvistamalla ja laajentamalla tuotevalikoimaamme syvän ja pitkäaikaisen tuote- ja markkinatuntemuksemme pohjalta
  • asiakaskeskeisellä kehitystyöllä ja ensiluokkaisella palvelumallilla.

Keskisuuret yritykset ovat olennaisen tärkeitä Suomen hyvinvoinnille. Olemme mukana Kasvuryhmässä, jonka tarkoitus on avoimella dialogilla ja aitojen kokemusten jakamisella kiihdyttää yritysten kasvua ja uudistumista Suomen kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kokoaan suurempi Duuri Group

Duuri Groupin toimipisteet Suomessa, Ruotsissa ja Latviassa työllistävät noin 100 henkilöä. Vaikka toimintamme painottuu Pohjois-Euroopan alueelle, aktiivisen partneroitumisen ansiosta voimme palvella asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Suomalaisten kohteiden lisäksi Scanmikaelin tilanjakajia löytyy esimerkiksi Sydneyn Oopperatalosta ja Harrod’s tavaratalosta Lontoosta.

PRP:n teollisen suojauksen ratkaisua on toimitettu Euroopassa Espanjaan, Hollantiin, Italiaan, Ranskaan, Sloveniaan, Tanskaan ja Viroon sekä Yhdysvaltoihin, Kiinaan ja Intiaan.

Duuri toimittaa Dione sisustuslistatuotteita ja ammattirakentajan Duuri Pro -tuotteita jälleenmyyjille Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Latviassa ja Virossa.